Informatieavond

Na de zomervakantie zullen wij een informatieavond inplannen. Hierin zullen wij onze plannen en ontwikkelingen verder toelichten.

Wil je graag op de hoogte gehouden over de School of Understanding VO als ouder zijnde, als professional zijnde of wellicht wel beide?

Of wil je graag meer informatie ontvangen voordat je een ouderverklaring kunt geven?

Vul dan geheel vrijblijvend dit korte FORMULIER in.

We zullen je dan na de zomervakantie een e-mail sturen met een uitnodiging voor een informatieavond.

Hoe je ons kunt helpen

Om onze droom voor een middelbare school waar te kunnen maken hebben we uw hulp nodig! Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om een school te starten met als belangrijkste voorwaarde dat jullie er als ouders op zitten te wachten. Daarvoor moeten we ouderverklaringen verzamelen. Deze ouderverklaringen moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Je bent ouder van een kind van 10 t/m 12 jaar oud
  • Je woont binnen een straal van 15 km rondom Amstelveen-Bankras
  • Je hebt een DigiD

Voor je beeldvorming: Deze straal beslaat ongeveer het volgende gebied:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ouderverklaring

We hebben van 1 juli 2021 tot 15 oktober 2021 de tijd om het benodigde aantal van ongeveer 700 ouderverklaringen op te halen. Dit is een van de belangrijkste voorwaarden om met onze school te mogen starten.

Belangrijk: Een ouderverklaring is niet hetzelfde als je kind inschrijven. Het is geen juridisch bindende verklaring. Je kind heeft ook geen gegarandeerde plek op onze school als we starten.

Je hebt een kind in de leeftijd 10 t/m 12 jaar uit de regio

Heb jij een kind in deze leeftijdscategorie en wil je dat er een dergelijke VO school in de buurt komt, laat dan een ouderverklaring achter via de volgende link:

Ook erg belangrijk: wij krijgen als initiatiefnemers van deze actie jullie gegevens niet door. Om te zorgen dat we je wel op de hoogte kunnen houden van aankomende ontwikkelingen, kun je HIER je emailadres achterlaten. Na de zomervakantie zullen we contact opnemen om te laten weten hoe het verloopt met de aanvraagprocedures en informatiebijeenkomsten organiseren.

Géén kind in de leeftijd 10 t/m 12 jaar uit de regio

Heb je geen kind in deze specifieke leeftijdscategorie en wil je toch dat een dergelijke VO school bij jou in de buurt komt  dan kun je ons toch helpen. Allereerst door te kijken of je mensen kent in deze categorie en ze te laten weten van ons initiatief. Misschien dat zij wel een ouderverklaring achter willen laten en hun kind op onze school willen plaatsen. Stuur ze dan de link van onze website: https://www.schoolofunderstanding.nl/vo

Daarnaast kan het zijn dat je als professional geïnteresseerd bent om met ons samen te werken. Misschien ben je wel een toekomstig teamlid, ontwikkelpartner, samenwerkingspartij, of op een andere manier geïnteresseerd. Tot 1 november zullen we ons met name richten op het verzamelen van ouderverklaringen. Daarna gaan we met focusgroepen bij elkaar zitten en zullen we verschillende informatiebijeenkomsten organiseren. Geef HIER je mailadres door als je graag op de hoogte gehouden wilt worden.