Vacatures

Kom jij ons team versterken?

De School of Understanding (SoU) is een heel bijzondere school. Met de opening van de eerste vestiging in Amstelveen in 2015 is een nieuw type basisschool geboren.

Bij ons gaat het onderwijs veel verder dan de beheersing van basisvaardigheden. De wereld verandert razendsnel om ons heen en de tijd van nu vraagt om een andere aanpak. Met de SoU willen we het onderwijs weer laten aansluiten bij de maatschappelijke behoeften en wensen van ouders en kinderen.

 

Positiviteit en doorzettingsvermogen kun je leren

Op de SoU staat de levenshouding van het kind centraal en ligt de focus op: Wie word je? in plaats van: Wat weet je?

Bij ons leer je om zelfbewust in het leven te staan. Je wordt gestimuleerd om over jezelf en anderen na te denken. Om respect te hebben voor verschillen, zelf je ruimte in te nemen en die ook anderen te gunnen.

Je leert ook alles over verantwoordelijkheid. Over hoe je kunt bijdragen aan je eigen geluk, maar ook aan dat van de wereld om je heen.

Op onze school ontdek je de kracht van optimistisch zijn. Hoe die je helpt met uitdagingen en tegenslag om te gaan en door te zetten. Om te blijven groeien en het beste uit jezelf te halen.

De SoU daagt je uit om je eigen unieke talenten en kwaliteiten tot bloei te brengen: je eigen Meesterschap te ontwikkelen. In spannende projecten waarin je zelf en samen met anderen je grenzen verlegt.

 

Onderwijs en opvang in één

Onze geïntegreerde opvang is een wezenlijk onderdeel van de school. De school en de opvang lopen zo vloeiend in elkaar over dat er voor jou geen onderscheid zal zijn.

Wie zoeken wij?

We zoeken begeleiders die zich met passie in een innovatief en spannend avontuur willen storten. Een avontuur dat veel van je vraagt maar waar je ook veel voor terug krijgt; persoonlijke ontwikkeling, een echte binding met kinderen, ouders en collega’s, en uitgebreide scholingsmogelijkheden.

We bieden een boeiende en dynamische werkomgeving waar:

 • jouw persoonlijke band met je leerlingen centraal staat
 • je het kind voorop mag stellen op toetsen, methodes en andere cognitieve eisen
 • je meebouwt aan een nieuw type basisonderwijs
 • persoonlijke ontwikkeling niet een formaliteit maar de praktijk van elke dag is.

Onze vacatures zijn beschikbaar op Recruitee.

Vacatures bekijken

Inspiratie dagen (professionals)

Het onderwijs van de toekomst! Kom inspiratie op doen

Het onderwijssysteem bereidt kinderen voor op een toekomst. Een toekomst waarin ze productief zijn, waar ze kunnen bijdragen aan de maatschappij en waarin ze gelukkig kunnen worden. Maar de vorm van de toekomst verandert… hoe speel je hierop in binnen het onderwijs?

We moeten kinderen opleiden om onbekende situaties aan te kunnen. Dit doen we door het aanleren van vaardigheden en een levenshouding in plaats van alleen kennis. Zo kunnen zij onverwachte tegenslagen en veranderingen aan. Lijkt je het leuk om een dag innovatie, onderwijs en levenshouding in praktijk te zien? Kom dan naar één van de inspiratiedagen voor professionals op de School of Understanding in Amstelveen.

Wat gaan we doen?

 • Inleiding en presentatie van de visie en werkwijze op de School of Understanding. Hierbij kunnen we ook ingaan op jouw specifieke ontwikkelvragen.
 • Uitgebreid bezoek aan de werkvloer. Je kunt hierbij zelf rondkijken in de verschillende dorpen (bouwen) bij ons op school. Daarnaast kun je de kinderen en het personeel vragen stellen en het werk in de praktijk zien.
 • Verzorgde lunch.
 • Reflectie en vragenronde.

Data

 • 4 oktober 2022
 • 16 januari 2023
 • 14 maart 2023
 • 9 mei 2023
 • 26 juni 2023

Het normale programma start om 9.00 uur en zal tot circa 12.00 uur duren.

Kosten

De inspiratiedagen zijn bedoeld voor professionals. De kosten bedragen €106,04,- p.p. Ben je één van de eerste 5 die zich aanmeldt voor een inspiratiedag dan betaal je €85,07. 

De inkomsten van deze dag komen weer rechtstreeks ten goede van de kinderen.

Interesse in deelname?

Eventbrite - Het onderwijs van de toekomst! Kom inspiratie op doen.