Het onderwijs van de toekomst! Kom inspiratie op doen

Het onderwijssysteem bereidt kinderen voor op een toekomst. Een toekomst waarin ze productief zijn, waar ze kunnen bijdragen aan de maatschappij en waarin ze gelukkig kunnen worden. Maar de vorm van de toekomst verandert… hoe speel je hierop in binnen het onderwijs?

We moeten kinderen opleiden om onbekende situaties aan te kunnen. Dit doen we door het aanleren van vaardigheden en een levenshouding in plaats van alleen kennis. Zo kunnen zij onverwachte tegenslagen en veranderingen aan. Lijkt je het leuk om een dag innovatie, onderwijs en levenshouding in praktijk te zien? Kom dan naar één van de inspiratiedagen voor professionals op de School of Understanding in Amstelveen.

Wat gaan we doen?

  • Inleiding en presentatie van de visie en werkwijze op de School of Understanding. Hierbij kunnen we ook ingaan op jouw specifieke ontwikkelvragen.
  • Uitgebreid bezoek aan de werkvloer. Je kunt hierbij zelf rondkijken in de verschillende dorpen (bouwen) bij ons op school. Daarnaast kun je de kinderen en het personeel vragen stellen en het werk in de praktijk zien.
  • Verzorgde lunch.
  • Reflectie en vragenronde.

Gezien de corona maatregelen kunnen we de sessie helaas niet bij ons op school laten plaatsvinden maar bieden we deze digitaal aan. Enkele dagen voor de sessie ontvangt u een link naar de digitale omgeving.

Zodra het weer mogelijk is zullen we de sessies op school hervatten.

Data

  • 12 januari 2021
  • 9 maart 2021
  • 18 mei 2021

Het normale programma start om 9.00 uur en zal tot circa 13.30 duren. De digitale sessie is van 9:00-10:30 uur. 

Kosten

De inspiratiedagen zijn bedoeld voor professionals. De kosten bedragen €106,04,- p.p. Ben je één van de eerste 5 die zich aanmeldt voor een inspiratiedag dan betaal je €85,07. 

Aangezien er geen lunch zal zijn en er geen bezoek aan de werkvloer kan plaatsvinden zullen wij de helft van de kosten in rekening brengen voor de digitale sessie. Dit betekend dat de kosten €53,62 zijn en als je één van de eerste 5 bent die zich aanmeldt dan betaal je €43,13.

De inkomsten van deze dag komen weer rechtstreeks ten goede van de kinderen.

Interesse in deelname?

Eventbrite - Het onderwijs van de toekomst! Kom inspiratie op doen.