inschrijven

Inschrijven bij SoU Amstelveen

Informatiebijeenkomst

Elke maand organiseren wij een informatiebijeenkomst waar u aan kunt deelnemen. Deze bieden wij zowel in het Nederlands als in het Engels aan. Tijdens deze ochtend leggen we je graag alles uit over ons schoolconcept en hoe wij dit dagelijks toepassen om kinderen voor te bereiden op de toekomst.

U kunt hier vinden welke data beschikbaar zijn en tevens kunt u zich hier inschrijven voor één van deze informatiebijeenkomsten.

Inschrijven

Wilt u als ouder uw kind op de School of Understanding Amstelveen inschrijven? Dat kan! Vanaf vier jaar kunnen kinderen gebruik maken van de onderwijsfunctie en dus officieel ‘naar school’. Via dit korte formulier kunt u een aanvraag doen waarna wij contact met u op zullen nemen en u het inschrijfformulier zullen toesturen.

Groei van de school

Onze school is aan het groeien! Per januari 2022 starten we een nieuwe groep. Dit betekent dat we ruimte hebben voor zowel 4 als 5 jarige kinderen. Mocht u interesse hebben in onze school voor uw kind(eren), meldt u dan aan voor onze informatieochtend en/of neem contact met ons op.