Informatiebijeenkomsten voor ouders (Amstelveen)

(English below.)

Geluk, doorzettingsvermogen, samenwerken, individuele leerlijn, 21st century skills, digitale middelen, vroegtijdig Engels, IPC en meer. Zijn dit aspecten die je belangrijk vindt en graag meegeeft aan je kind, kom dan naar een van onze informatiebijeenkomsten in Amstelveen. Tijdens deze ochtend leggen we je graag alles uit over ons schoolconcept en hoe wij dit dagelijks toepassen om kinderen voor te bereiden op de toekomst. Een informatiebijeenkomst duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Ben je geïnteresseerd om een van onze informatieochtenden bij te wonen, meld je dan hier aan. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. Tot snel!

Information session in english

Happiness, perseverance, collaboration, individual learning program, 21st century skills, digital resources, early english, IPC and more. Are these aspects you find important and with which you want your child to grow up, then come to one of our information sessions in Amstelveen. During this session we’d like to explain everything about our unique school concept and how we practice this on a daily basis to prepare children for the future. An information sessions lasts for about 1 to 1.5 hours.

For an information session in english, please subscribe here for May 14th 2019. We will send you a confirmation by email. See you soon!