Officiële opening van de school: 9 september

Save the date! De droom van het schoolteam wordt werkelijkheid: we gaan open, en met maar liefst 95 nieuwe leerlingen. Daarom organiseren we op woensdagochtend 9 september een feestelijke opening in Amstelveen. We beginnen de dag met een feestelijk ontbijt voor de ouders en kinderen, gevolgd door enkele interessante sprekers. Daarnaast staat er een verrassing op het programma. Natuurlijk proosten we op de opening én is het mogelijk om een rondleiding te doen met leerlingen van de school. Voor de lunch is het programma afgelopen.

De uitnodigingen worden één dezer dagen verstuurd. Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen op 10 augustus, maar wilt u wel graag komen? Stuur dan een mail naar info@schoolofunderstanding.nl, als er plekken over zijn bent u van harte welkom.