Aan de buitenkant is misschien nog niet veel te zien maar de verbouwing van het schoolpand is toch echt in volle gang!

Er zijn tot nu toe vooral veel voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Alle toiletgroepen worden vervangen en zijn gestript. Er komen mooie nieuwe toiletten in het gehele pand. De vloeren in het pand worden hersteld en alle wanden zullen straks worden geschilderd conform het kleurenpalet van de school. En dan het trappenhuis, die is al prachtig van zichzelf maar wordt nog mooier. Daarover later meer…

Met de inrichting van de school kiezen wij ervoor om de overgang van binnen naar buiten zo natuurlijk mogelijk te maken. Wie over een paar weken de school binnenloopt waant zich dan ook in een omgeving vol natuur en licht.

Vanzelfsprekend wordt ook de buitenkant van het schoolgebouw onder handen genomen. Aan de buitenzijde worden kozijnen gerepareerd en geschilderd en worden herstelwerkzaamheden aan het tegelpad verricht.

De komende weken geven we op onze Facebookpagina en op de Schoolpagina elke week een verbouwingsupdate met foto’s. Houd onze pagina dus goed in de gaten!

Eén ding is zeker: onze bouwers gaan de komende weken in volle vaart door om ons schoolgebouw klaar te maken voor de eerste leerlingen van de School of Understanding.